Pilgrim d.o.o
F. Prešerna 1 / III.kat, 51000 Rijeka
Renata: 099/320-0888 | Marija: 091/791-8560
Dogovorite termin ...

Centralni kanal

“Kao što svaki cvijet i svaka mladost uzmiče starosti, tako cvijeta svaka životna dob. Cvijeta tako i svaka mudrost i krepost za svoga vremena i ne smije trajati vječno. Srce mora pri svakom pozivu života biti spremno za rastanak i novi početak, da bi se u odvažnosti i bez žaljenja predalo drugim, novim vezama. A u svakom početku počiva i čarolija koja nas štiti i pomaže nam živjeti.

Trebali bi vedro koračati kroz prostor po prostor ne vežući se za njih kao za svoju domovinu. Duh svijeta ne želi nas zarobiti i skučiti. On nas želi dignuti razinu po razinu i proširiti i jedva da smo se udomaćili u jednom životnom krugu i nastanili se u njemu puni povjerenja, već prijeti klonulost. I samo onaj tko je spreman na promjenu i putovanje otet će se uljuljkanom navikavanju.

Možda če još i čas smrti poslat nam nove mlade prostore. Života zov nikad neće prestati … onda naprijed, srce, oprosti se i ozdravi!”

H. Hesse

Rad na centralnom kanalu potječe iz oblasti kiropraktike. Donald Epstein je razvio takozvanu “Network Chiropraktik” (mrežna kiropraktika) koja se bazira na tjelesnoj mudrosti i urođenoj inteligenciji tijela. Simptomi su alarmni signali tijela. Oni nam pokazuju da je aktualna potreba prekoračila granicu sigurnosti i funkcionalnosti. Na tim saznanjima je Saul Goodman taj sustav mrežne kriopraktike preuredio u nov način. Karakteristike za Saulov rad na centralnom kanalu su da se uvijek uzima u obzir cijelo tijelo te da se vrlo laganim dodirima i kontaktima utječe na uklanjanje subluksacija nastalima kroz duralni stres.

Centralni kanal je metakomunikator među razinama postojanja. Multidimenzionalnost centralnog kanala nam dozvoljava osloboditi prostor i pristup novim informacijama i novim energetskim resursima koji nam omogućavaju biti u ovdje i sada.

Kroz oslobađanje obrazaca napetosti i uspostavljanja protoka kroz centralni kanal oslobađa se životna sila, volja za teći s promjenama. Postajemo funkcionalni, a funkcionalnost je prvi znak sreće. Sposobni smo razriješiti sa duhovima prošlosti, model življenja imati – činiti – biti se mijenja u model biti – činiti – imati. Rezultat je sudjelovanje u vlastitom životu što daje dodatni izazov u samokreiranju osobnog identiteta i odgovoru na pitanje “tko sam ja i gdje idem” kroz spajanje mišljenja, osjećaja i opažanja u jedno, integracijom životnih iskustava.

Kontakt

Slanje poruke
Poruka je uspješno poslana